Ett kort till...

Nu har jag lyckats scanna in det sista kortet jag har gjort. Gjorde det sista på det i gårkväll. Har använt mig av apan Otto från Oktober stamps som jag tycker är sååå söt. Tagen är stämplad och kommer i från Inque Butique, och innuti den har jag stämplat en grattisstämpel som är inköpt på Syssla. Pappret är We R  Memorykeepers - Explore - Roam, som jag har dragit lite med edgescrappern runtikring och blå bazill. Ballongerna är dies från QuicKutz som jag färglagt med promarkers och tredelackat dem lite. Bokstäverna är moxiealfabetet som jag också tredelackat.

image25

Nyss inscannat...

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och scannat in lite kort jag gjort. Egentligen har jag hittills inte varit en kortmänniska, men jag har fallit för frestelsen att köpa fler och fler stämplar. Kan ju inte låta bli de underbara stämplarna från Wipper Snapper Design. Jag har även fallit för promarkerpennorna och ett set med polychromospennor (12 st) som jag använder när jag färglägger stämplarna + det luktfria thinnern (MCP-teknik). Jag är under upplärningsfas när det gäller det här med kort, men det tar sig.
image22

Att det är inscannat gör väl att alla färger inte kommer till sin rättvisa. Vet inte om det syns glittret jag har lagt på blommorna. Sen har jag lagt tredelack också på alla "prickar" på muffinsen samt "prickarna" och blomman på hatten.

image23


image24

Mycket papper som man köper bara MÅSTE man ha och Sassafrass papper "Infatuation" var ett sådant papper. Blev förälskad i det när jag såg det första gången. Klippte ut lite extra moln och klistrade på dessa med distanskuddar. Likaså under de tredelackade ballongerna har jag satt distanskuddar.

Nu måste ni ju bara hålla med mig om att dessa stämplar är urgulliga.

Håller faktiskt på med ett kort till, men det ligger för torkning av tredelack. Har upptäckt att det är också något jag gillar.

Kram för denna gång


Scrapmara

Hej!

Nu var det länge sedan jag skrev i bloggen och la in någonting. Men jag tycker att det har varit någonting hela tiden så man orkar inte riktigt med allt. Bara det blir ljust igen ska jag försöka ta lite kort på de LO:s jag gjort på slutet och lägga ut dessa. Har även börjat lite smått med att tillverka lite kort.

Förra helgen var jag och scrappade med tjejerna på Brunkullan, som ordnade en scrapmara. Vi började nio på lördagmorgon och avslutade vid halvtio på kvällen. Tjejerna hade fixat 5 tävlingar varav jag hann med två bidrag. Det som är så roligt med dessa maror är att få träffa alla trevliga människor, och på köpet få lära känna en massa nya människor. Sen framförallt får man massor med inspiration av alla, det är jätteroligt att kunna gå runt och kolla på alla smarta och snygga alster som skapas.

Förutom allt kreativt skapande så fikar och äter man en hel del, och det är på dessa pauser som man har tid och surra med alla.

Tjejerna hade också en demonstration på mcp-teknik. Jag har införskaffat pennorna och inväntar den luktfria thinnern som ska hjälpa till att  "dra" ut färgen så man kan skapa snygga skuggor på sina färglagda stämpelmotiv. Så när jag får dessa, så blir det till att sätta sig och öva på tekniken. Får de till en kurs i den tekniken ska jag passa på att gå och lära mig det "på riktigt"

Kram från mig denna gång.

RSS 2.0