Scraphelg

Jag ser fram emot helgen då det är en scrapmara i Brunkullans regi. Både lördag och söndag ska jag vara med. Hanna ska få följa med på en av dagarna, då jag tror att två dagar kan bli lite mycket för en 6-åring. Förhoppninsvis så hittar man lite inspiration och kan göra massor med alster, eftersom det har blivit lite lite av den varan just nu.

Hej och hopp och ha en fortsatt bra dag.

kortmakeri

Eftersom min dotter ska på kalas idag, så har jag tillverkat ett kort till denna nyblivna 7-åringen.

image21

Jag har använt mig av rosa bazill och Lane de Belleville från Rusty Pickle. Sen har jag mitt senaste nyförvärv i stämpelvägen och det är Tilda med tårta, som jag färglagt med promarketpennor. Jag har också använt mig av eyelets från Making Memory och lite vitt garn som är glittrigt. Sen har jag också använt mig av lite bokstavsstickers och pennan som jag använt kommer ifrån Sakura.


Oj, oj vad trött jag är

Nu är det fredag kväll och jag skulle vilja orka och sätta mig och pyssla lite. Men orken tryter. Jag får kolla runt lite på olika bloggar och forum för att se om jag får lite inspiriation till att pyssla lite. Kanske imorgon....

Kram från mig.


Ida

Nu kommer min LO om Ida. Blev faktiskt riktigt nöjd med den.

image20

Det är bazill och Panduros papper som jag använt mig av, ljusblå satinband och stjärnbrads från MM. Bokstäverna har jag använt mig av foamstamps och färgen är från Tilda. Samma färg har jag också använt mig av till måla en liten ram runt bilderna. De små svarta bokstäverna kommer från stickers som jag köpt för många, många år sedan.

Äntligen...

har jag lagt in bilder i datorn igen. Så nu kommer LO:n som jag gjort om besöket på restaurang Koh Phangan.

image18

Jag har använt mig av Bazill, Urban Lilly, blommor från Prima, brads från Making Memory. Bokstäverna är stämplade med foamstämplar och färgen är Tildas akrylfärg. Ovanpå de röda bokstäverna har jag lagt ett "tredelack". Pennan jag skrivit med är vit sakura.


Oj vad dagarna går...

fort... Imorgon är vi mitt i veckan och vi kan börja räkna ner till helgen igen. I helgen som var hann jag faktiskt sätta mig ner och scrappa lite och fick klart 2 st LO. Får jag skryta lite så blev jag riktigt nöjd med dem. Jag ska lägga ut dem så snart jag har fotat dem och laddat ner dem till datorn.
I söndag var jag också iväg och höll ett alpnaeringdemo som gick jättebra. Det var längesen jag var ut och demade, så lite pirrigt var det innan jag började, men det verkar sitta i ryggraden. När jag kom hem efter demot satte jag mig ner och beställde, och nu två dagar senare så har jag alla varor hemma. Det var så roligt att öppna paketen som kom, eftersom jag hade också beställt hem alla spännande nyheter som kommit. Nu är det natt för mig, och john blund väntar. Sov Gott!

LO:n om Hanna...

på juldagen. I text rutan står det: Tänk... att en utedag skulle göra så gott. Och jag som egentligen ville stanna inne och inte gå ut. HÄRLIGT!
image17

Det är lite svårt att fota en LO så att det blir snyggt. På denna LO har jag använt brun och rosa bazill. Hjärtepappret och chipboarden är i från Heidi Grace och blommorna är Prima floral emabellishment i övrigt har jag använt lite knappar som mitten på blommorna samt som punkterna efter ordet tänk.

Vad skönt med helg...

så att man fick sova lite längre... jo lite längre blev det. Barnen väckte oss inte förrän kl 7.00. Tur att det finns tv som de kan titta på. Lite längre fram på dagen kom Filip och Linus till oss, så då blev det lite lunch och sen gick Charlie hem till sin kompis Simon. Thomas, Hanna och Filip gick ut och åkte lite snowracer med hunden Hugo. Hugo är jätteduktig på att dra snowracern. Jag och Linus la oss ner en liten stund i sängen för att vila, så när han somnat så passade jag på att göra klart en LO om Hanna. Jag har tagit kort på den, så när jag har laddat ner bilden i datorn så ska jag lägga ut den här. LO:n gjorde jag efter en skiss jag själv gjort, och så fort har det aldrig gått att få en LO klar någon gång. Ska försöka att göra fler skisser som jag kan jobba utifrån.

Kram från mig denna gång och ha en riktigt skön lördagkväll.


Idag jobb...

Idag har jag jobbat, puhh... man är alldeles slut i pannan efter en sån arbetsdag. Inte har man suttit mycket... irrat runt ikring för att försöka få lite ordning på det hela. Men... i stort sett så har det varit en bra arbetsdag, även om det var mycket att göra.

I helgen har jag ju hunnit med att pyssla lite och fått klart den sista sidan om Johans student. Så här blev denna:

image16

Under rosen har jag satt en dold journaling, så är ni nyfiken får ni komma hem till mig och läsa... I övrigt har jag använt vit cardstock, som jag köpt genom panduro (kommer ej ihåg sort). Orange bazill som fotomatta och på fotona har jag dragit lite med Tildas vita akrylfärg. Cirklarna och de stora bokstäverna är papper i från MME´s "boy" polka dot. Cirklarna har jag skurit ut med hjälp av fiskars mall.

Många nya Gott Nytt År kramar i från mig.


RSS 2.0