Ett till klart...

Näste kort är klart för att läggas ut. Det är inte lika blekt i verkligheten, men det blir inte riktigt rätt färger med scannern.
Efter detta blir det lite tv och sen sängen.

Julkort

Idag har jag suttit och pysslat en liten stund, jag fick ihop ett julkort klart och ett som är nästan klart. Så vi börjar med det första nu.Kram på er alla!

Grattiskort

Har suttit och pysslat en liten stund och fått till ett ganska enkelt grattiskort, som jag är nöjd över. De mönstrade papprena är från Webster och Coco Collection, visst är de fina. Blommorna och bladen är från Prima och bradsen är från American Crafts.
 


Visst har Carin rätt...

jag har några alster på lager, så det kanske är dax att lägga ut några stycken som har fått varit med i hösttävlingen som Brunkullan anordnade.

Först ut blir en Lo "monstertruckar" som jag gjorde utifrån det fina tävlingskitet Brunkullan hade plockat ihop.Jag gjorde en Lo om mig själv också, och det är inte så lätt att sitta och fundera på vilka egenskaper man har. Så här kommer den:Sen gjorde jag en Lo utífrån en Skiss som Zarischa hade gjort - Jättefin - vilken duktig tjej:)
Sen kan jag berätta lite om after worken vi var på. Det var hur trevligt som helst - massor med både vuxna och barn - jättegod mingelbuffé och bara jättetrevligt.

Kram på er alla och ha en riktigt bra helg!!!


RSS 2.0