Gott Nytt År!!!

Jag har suttit och pysslat idag. Jag gjorde ett flaskkort som jag ska ge bort tillsammans med en vinflaska.Ha det nu så riktigt gott, så hörs vi nästa år.


Jag har pysslat...

och jag har fotat också. Idag mitt på dagen så passade jag på att fota lite alster som jag gjort tidigare. Sen har jag pysslat lite under dagen också, så de är fotade i mörker och som sagt var så blir det ju aldrig samma kvalite som i dagsljus.

Först ut är en tag som jag gjorde idag. Jag har skrynklat och distressat a´la Tim Holtz på tagen, sen har jag stämplat Grunsch-hjärta från Stempelglede med mahognydistressdynan och embossat med clear ovanpå hjärtat. På kanterna har jag lagt lim och haft på brun Gala Glitz - "me like". Jag är med i en julkalender swap, och där har jag fått rosorna, och hjärtana + att det guldiga snöret satt runt ett av paketen som kom. Mycket fina saker jag fått i paketen och detta är endast en yttepytte liten del av det.Sen har jag också gjort ett beställningskort till en arbetskamrat. Hennes son fyller år snart och han gillar att åka skateboard, och då var det perfekt att jag hade denna coola stämpel hemma.Sen har vi lite julkort som jag har gjort tidigare och som jag passade på att fota idag.Detta var allt för mig i kväll. Ha det gott!!!

God jul-kort

Jag har pysslat en hel del på sistone... men då var det, det här med att fota. Det har jag däremot inte varit lika flitig med. Det är för mörkt.... så fotot jag tog på det sista julkortet jag gjort är inte bra, men jag lägger ut det ändå.
Jag är med i en julkalenders swap också, mycket roligt, så då har jag fått en hel del grejer och bla klädnypan och "tårtpappret" som jag har med på detta kort, men som sagt var genom att det var mörkt.Fortsatt trevlig kväll:)


RSS 2.0