Bilder från andra kameran

Nu så har jag plockat fram den andra kameran och överfört bilder till datorn. Så här kommer en hel del som jag gjort under sista tiden.

Först ut är ett kort som jag gjort till min farbror som har fyllt 60 år:Sen gjorde jag ett glad sommarkort till min sambos farmor och farfar:De här två korten gjorde jag faktiskt redan i juni. Jag gjorde då också en LO från när Charlie satt och tittade på Scooby Doo film som var mycket spännande. Jag gjorde den efter en skiss som fanns med på CC:n som Svensk Scrapbooking hade vid midsommar men som jag aldrig lämnade in till tävlingen. Men... jag fick ju lite inspiration tack vare alla fina skisser och det blev ett alster till mitt album istället.Återkommer snart med fler kort som jag gjort på slutet.

Ni får ha en trevlig dag, det ska vi. Äntligen så lyser solen igen efter några mycket regniga dagar.

Bågskytte...

Vi har varit i Klövsjö med Östersunds Bågskytteklubb i helgen. Vi har haft jättekul och det har varit många som har velat prova på.


Uppdatering

Jag har inte helt legat på latsidan de sista veckorna, även om det har blivit dåligt uppdaterat här. Nu är det så att jag har använt två olika kamror för att föreviga det jag har gjort. Den kamera jag sitter med just nu fanns denna. Det är ett grattiskort till en som fyllt 30 år.   

De små bilderna är klickbara.

Bara jag kommer åt den andra kameran så ska ni få se mer alster jag gjort under sommaren.

Kram och Godnatt!


RSS 2.0