Minialbum

Förra söndagen satt jag och knåpade ihop ett minialbum till min svärmor som fyllde år. Det blev en mycket uppskattad present. Albumet är 6*6. Första sidan kan man faktiskt lyfta på mitten med hjälp av spetsen, och därunder hittar man en bild på svärmor, som vill vara lite hemlig.      
   


MHV

Det här damp ner i min brevlåda förra veckan från min hemlige vän på Allt om scrap. Jag blev jätteglad, men vem kan det vara ifrån... Har ingen aning... Har redan hunnit använda mig av blommorna jag fick. Tack och tack snälle hemlige vän, du har läst min önskelista.


Sen är det ju bara att konstatera att jag är inte den bäste fotografen, som synes...

Här kommer kortet jag har gjort till min kompis som har fyllt 50 år i förra veckan. Var på kalas i lördags, så i söndags var jag lite trött. Här har jag använt de fina blommorna jag fick av Mhv. Jag har använt mig av rosa bazill och rouge de garancepapper, några brads, lite spets och pärlfloss.Jag har också hunnit med ett kort till en arbetskompis som fyllt 40 år i förra veckan. Jag har i stort sett kopierat denna från scrapbooking m.m tidingen.Nu är det nattinatt för mig. Sov Gott!!!

Bidrag till Brunkullan

Här är mitt bidrag till 1:a deltävling i mars inne på Brunkullans forum som avslutades igårkväll. Redan på samma kväll kom nästa tävling upp - Vårkänslor - som vi alla hoppas på att få snart.


Solstråle...

Här har jag plockat fram ett gammalt kort och scrappat det. Det är ifrån sommaren -03 när vi var och fikade uppe på Stocketitt. Äntligen har jag hittat ett papper som matchade Hannas fina hatt ifrån GAP (graphic45 och ifrån serien fashionista)Snabb Lo

Ibland får man en idé att göra en Lo och allt bara faller på plats. Det känns så skönt när det går så bra. Jag tog barnens dagis och skolfoto till denna Lo och denna gång scrappade jag i 8*8.


RSS 2.0