Minimara

I helgen som var, hade vi en minimara på Brunkullan Scrap & Card. Det var jättetrevligt och det var mycket surr och inte jättemycket pysslande. Men naturligtvis blev det lite alster gjort: en grattistag, 2 boxar och en LO. Tyvärr är det inte de bästa bilderna eftersom jag fotade dem ikväll och inte världens bästa fotograf.LO:n har jag använt brun bazill, grön dots bazill, mönsterpappret från Webster, knappar från Chatterbox och cremefärgad pearl maker från Waco. Allt kan du hitta i Brunkullans shop förutom cremefärgade knapparna från Chatterbox, däremot finns de i brun, svart och röd.    

Boxen har jag gjort med hjälp av min Ultimate Pro den "rosa väskan". Stämpeln jag använt mig av är från Stempel glede, rosorna är vita från början och som jag har glimmer mistat med färgen som heter frost. Den snygga pinsen som jag satt dit är från Maya Road. Papprena som jag använt är blå dots bazill och Tudor rose från Graphic45. Gå in i shoppen och kolla in graphic45-papprena - de är så snygga:)

Jag gjorde en till i ungefär samma stil, det är samma papper som jag använt mig av, men gjort tvärtom med botten och lock :) Sen har jag också embossat kanterna och gjort dem vågig. De gula stjärnorna var die cut som jag redan hade och resten är inhandlat hos Brunkullan.  

Detta var allt för mig idag. Jo, de små bilderna är klickbara:)

Ha en fortsatt bra kväll.
//Gunilla

RSS 2.0