Nya kort...

... men uruselt fotograferat. Hade jättebråttom när jag skulle få iväg första kortet och dessutom var det mörkt ute... i verkligheten blev det mycket finare. Flickan sitter på distanskuddar liksom nestabilitiesovelerna.

Jag har använt mig av de nya läckra graphic45-papper som är svart i bakgrunden och konturer av gröna rosor, de nya callorna vi har fått in och även av de nya organzabanden. Allt detta hittar du i här.


Andra kortet är inte riktigt klart, bara nästan... men här har jag använt mig av scribble scrabbels nya papper. Stämpeln är från Stempelgledes kollektion Spring Botanicals. Dessa stämplar väntar vi hem till Brunkullan Scrap & Card inom någon vecka.


Ha nu en fortsatt bra dag :)


Grattiskort

Jag har hunnit med att göra några grattiskort samt två st LO. Däremot har jag inte fotat Lo:erna än, så de får jag visa senare.

Det mesta jag har använt i materialväg går att shoppa på Brunkullan Scrap & Card. Stämpeln kommer från CC Design och färglagd med distresser och pappret är gamla spillbitar som jag hade liggandes kvar. Cirklarna är utstansade med Nestabilities.Stämpeln är från Tim Holtz och är stämplat på glossypaper, och sen har jag duttat på med distresser på motivet. Blomman är från Ladybug & Friend och papprena från graphic45 och collagepress.Muffinsstämpeln är från Bampop, visst är den söt... Pappret har jag använt fram och baksidan på ett Making memory papper. Cirklarna har jag stansat ut med hjälp av Nestabilities.

Det var allt för mig i kväll och jag önskar er alla en trevlig vecka.

/Gunilla


RSS 2.0