En tag och en Lo

Distresser är jätterolig att leka med. Här har jag dragit med två olika färger av distresserna på teflonpapper och sprejat vatten på, och sen har jag hämtat upp färgen på tagen. Jag torkar den med embossingfön och försöker ta färg i flera omgångar, så att det täcker hela tagen. Sen har jag stämplat med två st inkidostämplar med mahognydistressdynan och embossat clearpulver på den. Man blir som barn på nytt när man får kladda och leka med färger.Jag har också gjort en Lo med Hans-Erik från den dagen han fyllde 75 år.Färgerna gör sig inte riktigt rättvis, det är egentligen alldeles för mörkt för att fota.

Há det så gott och njut av helgen!


Första Lo:n för året

Idag har jag färdigställt min första LO för året, och som jag påbörjade igår. Den är gjord av svart bazill, röda pappret kommer från BG och melerade pappret är från Collagepress. Blomrankan är från Prima och sen har jag använt lite bollfrans + tre knappar. Svarta spetsen som jag använt har jag fått i en swap jag varit med i. På BG-pappret har jag använt Marta Stewart Doily lace-stans.

Fotot har jag klippt ihop i photoshop-element 6 och de är bilder ifrån den 19:e december när vi firade barnens "gammel-farfar" som fyllde 75 år. Han är så gullig som tänkte på barnen denna gång. Han hade bokat kalaset på Boule & Bus i Hällne. Vi fick äta ett "mindre" jul-bord, och var detta det mindre så måste det större vara gigantiskt... De hade en lekhall för barnen med bollhav och romerska ringar, rutschkana, en uppblåst hoppmatta (typ hoppborg) och boule-bana. Barnen hade det definitivt inte tråkigt på denna fest.


RSS 2.0