Ytterligare en LO är klar

Det bidde faktiskt en till som blev klar idag. Det är lite synd att ni inte ser att det glittrar på vissa ställen. Till doodlingen har jag använt en mall i från Crafters Workshop - Doodling Flower. För att doodla har jag använt Tildas akrylfärg och ovanpå det har jag lagt Stickles - Frosted Lace. Det gröna pappret är crate paper "Trendy" och som bakgrund har jag använt en orange Bazill. Som fotomattor har jag använt gul Bazill. Pärlor och blommor kommer i från butiken Syssla.

image14

Scrapdag

Igår satt jag mig ner och scrappade. Jag fick klart två stycken LO. Utmaningen här var att jag scrappade i annat format 8*8 än vad jag är van. Eftersom det är i ett mindre format än vad jag brukar göra så blir det ett litet annat tänk med upplägget av sidorna.

image12


image13

Annandag Jul

Det är redan annandagjul, och imorgon ska jag iväg och jobba. Julen har varit bra och många fina julklappar fick jag. Barnen fick allra mest, och det var så roligt att titta på dem när de öppnade alla paket. Jag beundrar dem, de såg lika glad ut för varje paket de öppnade. Jag hade önskat att jag satt mig ner och scrappat lite, men jag har hållt på och funderat och troligen har jag några projekt på g...

Idag på förmiddagen var hela familjen och Ida (svärmors hund) ute på promenad i det vackra vädret. Det var ca -2 grader och strålande solsken och sen var det lite nysnö som kommit under natten. Det var hur härligt som helst.

Hoppas det kommer fler sådana dagar framöver.


Julaftonsmorgon

Ja och nu är det julaftonsmorgon, barnen sprang till sina strumpor för att kolla om det fanns några julklappar till dem. Självklart fanns det paket där, och vad härligt det är att se deras miner när det finns paket där och när de öppnade dem.

I paketet under granen i barnens rum låg det också ett paket och i den var det filmen "Katten i hatten" och gissa vad vi tittar på nu:)

Kram på er alla och ha en fortsatt bra julafton

Phuu...

Efter en lång arbetsdag sprang vi på stan och försökte hitta julklappar. Kanske inte det allra bästa att vänta till de sista dagarna innan jul. Har man varit smart har man varit klar för länge sen... men det är lätt att vara efterklok. Middagen klarade vi i alla fall av på Subway, det var ganska skönt att slippa att laga mat.

Kram på er alla!

Ny Lo

Hej och hopp!
Nu har jag tagit foto av min senaste Lo. Det är inte det lättaste att fota av, så det ger inte en helt rättvis bild. Pappret som jag har använt som cardstock är från Basic Grey - Lustra Urban Couture. Det randiga pappret samt det gula är från MME´s Smile stripe/corall paper, som jag också använt till bokstäverna. På journalingen har jag satt på metallicfärgade brads. Den fina flaggan har jag hittat från material som jag köpte för många, många år sedan, nu äntligen har jag fått användning av den (EK Success). Så här kommer Fart Glad:

image5

Hemmadag idag

Idag är jag hemma med Hanna som är sjuk. Vad gör man en sån dag då? Jo, spela spel, titta på film och pysslar lite. Jag har gjort en Lo (se bild nedan) och Hanna har gjort ett jättefint julkort.

image6

Kram från mig :)

Kort och scrapbiten

Har nu blivit fast i kort och scrappträsket. Det är hur kul som helst, men det tar tid. Eftersom jag är ny som bloggare kommer jag att lägga upp lite av mina alster här, och jag börjar med två av de julkort som jag tillverkat.

Många kramar från Gunsan.

image7
image8


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0