Till Mor

Då var det dax för ett morsdagskort, ibland behövs inget motiv när papprena är så här fina. Det behövdes bara kompleteringar med lite primablommor och sugar coated brads. Dels är det en gräddvit bazill som jag använt mig av och resten är från ett och samma papper som är från We R Memory Keepers och från kollektion "White Out". Tycker det var lite häftigt papper där de samlat flertal papper från sin kollektion "White Out", minimerat dem och satt ihop fyra av dem på ett 12*12 papper. COOLT - det gillar vi. Lilla rosstämpel som jag stämplat på är från Panduro och alfabeten som jag använt är "Hippy chick" och "Moxie"

image27

Kort till en liten pojke

Då har jag varit lite kreativ igen. Det kändes skönt att få pyssla lite. Allt material kommer från Brunkullans shop förutom de halva pärlorna som kommer från Syssla.

image26

Pappren jag använt är ljusblå Bazill, det blommiga pappret är från Baby 2 Bride Collection - Graphic 45, Det mörkblåa pappret är från rouge de garance - visst är det läckert:) Stämpeln har jag färglagt med promarkerpennor och lite akvarell har jag också använt. För att få fram skuggorna har jag använt mig av Mcp-tekniken.

Nu ska vi ta och leverera kortet till de berörda som jag hoppas blir glad.

Bubbelplast...

Hej!

Nu har jag också provat att stämpla med bubbelplast, och det blev faktiskt bra. När det är hela Lo:n är klar ska jag försöka ta ett kort på det och lägga in det här.

Nu blir det lite kvällsfika och sen är det nattinatt.

Sov Gott alla glada:)

RSS 2.0