Uppdatering med nygjord LO

Idag har jag gjort klart en Lo från sommarsemestern -08. Barnen var lite trötta efter en dag full med aktiviteter, och då somnar man fort och sover så här gott. Jag har använt mig av en ljusgul CS, papper från Pink Paisly och från Graphic45. Bokstäverna och klammern är thickers (svarta) som jag har färglagt med grön crackel paint. Minirosor har jag också använt mig av och satt dem på ett par blommor som jag ej minns namnet på. Bladen är från Prima och så har jag satt dit lite pärlfloss också. De genomskinliga "stenarna" är köpt på Dollarstore.


Grattiskort och en LO

Grattiskortet jag har gjort är mycket enkelt. Blomman som jag använt är retropunchen som jag punchat ut ur ett mönstrat papper och sen har jag chalkat kanterna. I mitten har jag lagt glossy accent tunt och hällt över "sammetspulver" istället för att använda mig av en knapp eller dyl. Pappret som jag ej kommer ihåg vilken tillverkaren är tycker jag är så fint i sig, så det var därför det fick bli ett enkelt kort.LO:n som jag gjort är också ganska enkel inget överdekorerat. Däremot har jag upptäckt att jag gillar att använda mig av min edge samt riva kanter, så det gör jag i stort sett på varenda LO jag gör just nu. Papprena jag använt mig av är från Pink Paislee och från Graphic 45. Blommorna är utstansade med retropunchen. Bandet jag använt mig av har jag inhandlat på Domus syavdelning innan de lade ner här i Östersund.Önskar er alla en fortsatt trevlig påskhelg.

Dax att uppdatera

I helgen satt jag och pysslade på Brunkullan och fick till några alster. En jag blev riktigt nöjd med var denna LO:Sen fick jag till en LO med två systrar:Jag har också gjort två påskkort med den fina nyinköpta stämpel från Magnolia:

Nu ska jag titta på lite Grace Anatomy och sen är det natti natt.

Kram på er alla :)


RSS 2.0