Leksand sommarland

Jag, mina barn, min allra goaste faster och min fasters barnbarn har varit på Tomteland och Leksands sommarland förrförra helgen. Vi hade det jättebra och jag tog många foton. Så jag har massor att scrappa i vinter. På Leksands sommarland fick jag till ett jättebra kort på våra små pirater tillsammans med sommarlands pirater, och det är ett sånt kort jag ska bjuda på idag.Jag har också pysslat lite, gjort små grattistags. Ska se om jag kan fota dem någon dag framöver, så ska ni få se dem. Nu ska vi iväg på skola och jobb, så ha en riktigt bra dag.


Pyssellängtan...

Det kanske är bra att göra uppehåll ibland för nu är längtan tillbaka till att pyssla stor, måste gå till pysselbordet lite varje dag och jag har nu fått till en LO och ett kort.

Kortet har jag embossat med hjälp av cuttlebugen och rosen är inkidos och den har jag färglagt med hjälp av promarker och mcp-tekniken. På rosen har jag duttat ut lite Utee och som jag tycker är ett riktigt coolt embossingpulver :) Tyvärr syns det inte på bilden. Bandet med fjärilana har jag hittat på en blomsterhandel.LO:n som jag gjorde klart igår, har legat jättelänge och jag har vänt och vridit på korten och bytt papper var och varannan dag, men nu äntligen blev jag nöjd. Som fotomatta har jag en blå bazill och bakgrunden är en vit bazill. De mönstrade papprena kommer från My Minds Eye och serien Penny Lane som jag tycker jättemycket om. Hjärtana är i filt och är urklippt ur ett band (eller vad det nu heter) Under den stora blomman har jag stämplat lite med en stämpel som kommer ur Florish hearts från Stempelglede.Sen bara måste jag bjuda er på en bild i från Ljåbua som vi var till igår, och som ligger i Oviksfjällen. En helt fantastisk dag då vi hade strålande väder och ca 22 grader varmt. Alldeles intill ligger en tjärn där barnen badade och hade jätteroligt.


Mulet...

då kan man göra kort. Så det gjorde jag härom förmiddagen. Använde min nya fina stämpel från Crafty Individuals. Jag har också använt min nya "embossingmapp" som jag kan använda i min cuttle bug. Ett enkelt kort som jag blev nöjd med. Färgerna gjorde sig inte riktigt bra på kortet, i verkligheten är de lite mer klarare.Ser ut som det ska spricka upp och bli fint idag, så nu ska jag fundera på vad vi ska hitta på idag.
Ha en skön dag :)

Grattiskort

I juli hade vi en tjej som fyllde 2 år och som jag gjorde ett kort till. Presenterna som mina barn valde till Leia var lego och en traktorbok som låter när man trycker på en knapp. När vi kom dit blev vi bjuden på middag och till efterrätt fick vi massor med melon, MUMS.Jag testade också att göra en tårta i juli, för att ha någon att fira, så firade vi att svärmor skulle få semester :)
Det var första gången som jag testade tårta med sugarpaste och som jag dessutom hade gjort själv.Ha en trevlig kväll :)

16 grader o molnigt...

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen... har tagit semester både från pysslandet och jobb. Här är det 16 grader och molnigt, så idag tänker jag bjuda på bilder från i juli ca 2 veckor sedan. Bilderna är tagna i från Forsaån och ett helt underbart ställa att åka till och bada, så är det soligt och ni befinner er här, så passa på att ta med er en matsäck och åk dit och bada.Det är sånt här man får tänka sig tillbaka på när det är lite sämre väder.

Kram från mig denna gång:)


RSS 2.0