Idag...

har jag gjort klart det sista på en Lo om Hannas skolavslutning. Ibland måste de ligga till sig lite innan man kan slutföra dem. Jag har använt mig av papper från Webster, Marks paper company sen ett papper från Crate. Blommorna är Prima. Och som vanlig har jag inhandlat det mesta på Brunkullan.Ha en fortsatt bra dag!

Vinterstaden

Idag var vi ner till Badhusparken och vinterstaden. Barnen lekte i snöborgen och åkte lite skridskor. Vilken oas vi har, mitt i stan. Tänkte att jag ska bjuda er på en bild i från dagen. Det var ca -10 grader kallt och soldis i badhusparken runt 15-tiden idag. Östersund från sin vackra sida.Sov nu så gott och ladda inför en ny vecka.

Kolla in här...

Vilken utlottning som pågår. Gå in till Karin och ta er en lott, och få en chans att vinna Sugar Sweet-alfabet till Revulotion.

Alla hjärtan till er...

här kommer två kort till som går i hjärtats tecken.

Há nu en riktigt trevlig lördag.
Kram på er!

Alla hjärtans dag...

börjar närma sig och naturligtvis har jag gjort några kort. Så här kommer två av korten och där jag använt mig av de vackra nya graphic45-papprena. Dessa har jag varit på www.brunkullan.se och inhandlat, Där har jag också varit och fyndat stämplar på rean, både snuggle bugs och en penny black-stämpel.

Många kramar från mig

Här kommer en Lo

Först och främst måste jag visa vad fint vi hade förra helgen när det var runt -20 och strålande solsken. Visst är det vackert... Just nu så snöar det för fullt och det är -16 grader.Förra helgen satt jag och pysslade ihop en Lo ifrån när jag och barnen var på Jamtli på sportlovet i fjol. Jag har gjort mycket kort på slutet, så det var riktigt roligt att få ihop något med fotografier.


Uppdaterat

Det här kortet har jag kopierat i stort sett rakt av ifrån tidningen Scrapbooking m.m. Det fanns jättefina beskrivningar på hur man skulle göra lite olika vikningar på kort. Mycket roligt att göra lite annat än "bara" vanliga fyrkantiga kort. Jag har fotat både framifrån och lite när det är öppnat.
Materialet som jag använt kommer ifrån www.brunkullan.se Kolla in där förresten nu, det har jätterean där.

Nästa kort jag lägger in här är också vikning som fanns i tidningen Scrapbooking m.m. Kortet viks som en väska och det blev mycket uppskattat av den som fick det. Tyvärr så fick jag fota det i lite skum belysning så det blev lite gulaktigt. Jag ser framemot när det blir ljusare så man kan fota i dagsljus.

Det var allt för mig just nu, men jag återkommer snart med mer jag ska ladda upp här, kanske det blir redan ikväll. Jag får se vad jag orkar med.

Nu har min käre sambo åkt iväg för att hämta kinamat. Det ska bli så gott!!!

Ha det så bra! så hörs vi.

Ny header

Håller på att leka lite och försöker få till en ny header. Är under utbildning än så länge, så jag kanske kan få till det snyggt så småning om... Ha en fortsatt bra dag.

RSS 2.0