Min farbror har fyllt 60 år...

och då scrappade jag en tavla åt honom med en bild på hans T-ford från 1927.På midsommarafton så var det ett överaskingskalas för honom. Först så träffades vi på Jamtli för att fira midsommar där. Ingen av hans bekanta som kom dit avslöjade att det var honom vi skulle fira utan alla låtsades som att det var av ren tillfällighet vi träffades där. Efter att firandet tog slut på Jamtli, sa en efter en hejdå, och önskade han en fortsatt bra dag. Sen for alla till en samlingslokal där kalaset skulle vara, så när han kom dit blev han mycket överraskad, eftersom han trodde att det skulle bli en lugn middag med barn och barnbarn.

Det kommer också ett grattiskort som jag ska ladda upp här. Jag har även annat jag ska ladda upp här. I torsdagskväll var jag på en kurs i Brunkullans lokaler, det var duktiga Peggy som höll en kurs i embossing. Hur kul som helst, ska ta kort på det jag gjort och lägga upp här.

Ha en fortsatt bra dag:)

En box

Jag gjorde denna box som en "Glad sommar" hälsning till värdinnan på ett knytkalas.    

Småbilderna kan du klicka på så blir de stora.

Svensk Scrapbooking håller en...Det är väl självklart att du ska vara med. För att vara med klicka här


Semester

Jag har nu påbörjat en två veckors lång semester. Det är faktiskt ganska skönt att det inte är finväder, även om det kan få vara lite varmare ute. Eftersom det har hållt på att regna en hel del idag, så har jag passat på att baka kakor  med mina barn. De är så duktiga små kakmakare.

Det är nu uppehåll, så jag tror jag ska gå ut och hämta jordgubbsplantor hos grannen som jag har fått. Vilka snälla grannar som plingar på dörren och talar om att de har jordgubbsplantor över och som vi kan få ta om vi vill. Samtidigt sa de att det vara bara att gå och hämta rabarber när som helst. Snällt att det tänker på oss:)

Ikväll blir det till att göra sommarkort. Imorgon ska vi till en tjej på knytkalas och då passar det bra att ha ett fint kort med sig. Bara det blir klart ska jag fota det och lägga ut här.


Ha nu en fortsatt bra dag.

RSS 2.0