Nya kort...

Nu kommer två nya kort jag gjort. Ett med en Magnoliastämpel som jag passade på att köpa när jag var i Borås och hade hittat till Magnolia.

Det andra kortet som det står Kram på är till som behöver en stor kram för att krya på sig just nu, hon har fått ischias :(    Hoppas att det går över snart för henne.

Matrialet som jag använt kommer i stort sett i från Brunkullan. Däremot det virkade bandet och bandet som går i silver passade jag på att köpa på mig när Domus syavdelning la ner.

Dessa kort har jag scannat in och det känns som detaljer har försvunnit lite. Bla på Mangnoliaflickan har jag glitter på klänningskanten och på vingarna, sen har jag också lackat rosen.

Hoppas att ni får en bra dag, det ska jag ha...

Fler Lo:s

Nu har jag färdigställt en Lo som jag är sådär nöjd med. Vet inte vad det blev, men jag fastnade någonstans på vägen. Jag hade en idé för sidan men det blev inte riktigt som jag tänkt mig, och nu orkar jag inte göra om den.Dessutom så blev färgena lite "fadd" nu när jag fotade den.

Sen har jag haft två stycken Lo som jag inte har fotat och lagt ut, men nu så kommer de också. Det är lika där fotona gör inte riktigt dem rättvis. Får skylla på det dåliga ljuset (kan inte vara fotografen)...Här använde jag också mitt fina nya alfabet som lottades ut från tävlingarna som Brunkullan hade i höstas och som jag lyckades få, fint va :)Färgerna är i verkligheten mycket varmare.

Det var allt för mig idag. Ska nu sätta mig och göra lite nya roliga kort. Jag har köpt nya Scrapbooking m.m och i den fanns beskrivningar på hur man gör kort med annorlunda vikningar. Jag hann göra ett igår, men jag har inte hunnit fota det än, men lite roligt att inte bara göra fyrkantiga kort.

Kram från mig.

Nypysslat...

Igår kom lusten att pyssla lite och idag färdigställde jag Lo:n som jag påbörjade igårkväll.
Är nu på väg till ett 40-års kalas, så nu kommer vi få god mat och dryck, det var en som skvallrade att de skulle bjudas på exotisk planka där. Mums!!!


Ha det nu så gott!!!

Grattiskort

Idag har jag fått pyssla lite. Fredrik fyller nu 40 år och vi ska på fest nu på lördag. För en gångs skull är jag ute i god tid, så jag har till och med hunnit med att  lägga på lite Glossy accent på bokstäverna. Allt som jag har på kortet går att finna på www.brunkullan.se förutom det silvriga bandet som jag köpt på Domus.


RSS 2.0