Bingo...

... är roligt. Här var en utmaning från helgen i Umeå med Bingo. Jag valde raden som skulle innehålla stjärna, plast, himmel (blå) och prickar.Nu ska jag ut i det soliga vädret.

Há det!!!Fotat en till LO

Här kommer nästa Lo som jag gjorde i Umeå i helgen. Uppgiften var en kit-tävling och materialet var från Brunkullan.Jag vill också tacka för alla gulliga kommentarer jag har fått. Det är alltid roligt när någon lämnar ett avtryck.

Kram på er alla och sov så gott!

Umeå 23 - 24 maj

I helgen har jag varit på träff i Umeå. Vi var många som satt och scrappade - gjorde kort - smycken. Fastän man tycker att man har så mycket tid att pyssla på så rusar tiden iväg och jag inser att jag hann bara göra 4 LO och 1 ask. Det första jag ska visa upp är gjord efter en skiss som Madde hade gjort.Denna LO handlar om att man bra gärna skulle vilja veta vad för tankar som rör sig i Charlies huvud.
Pappret är så vackert i sig så jag valde att inte blanda med några fler mönsterpapper, utan jag satte lite glitter på fjärilen i mitten och några genomskinliga "drops" + lite blommor och blad och tre st band. Så jag har följt skissen ganska fullt ut.

Kram för mig just nu - ha en fortsatt bra dag.

Jag har köpt en "The Ultimate Pro"

Med den har jag gjort min första box... jätteroligt. Nu är det bara till att försöka lära sig allt man kan göra med den. Jag gjorde boxen i beige bazill och papprena som jag använt ovanpå är spilbitar som jag pusslat ihop. Jag lovar... det kommer att bli fler boxar.


CC på allt om scrap...

har det varit. Jag hann med en LO till som jag inte har visat här. Där skulle man skapa efter en skiss som Anneh hade gjort och den skulle vara med sommartema.


Bröllopskort

I helgen har jag varit på bröllop, så här kommer kortet som jag gav till brudparet:Sen vill jag också tacka alla mina besökare och för de fina kommentarer jag fått.

Nya alster

Eftersom det pågår en cybercrop på Allt om scrap så har jag pysslat lite. Hittills har jag hunnit med två stycken alster varav en skulle vara i vintagestil och en skulle man scrappa efter en skiss som Essmo har gjort.

Bilderna är tagna i Högåsen sista april.

Nu är det nattinatt för mig. Sov Gott!!!

Sista april

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Men, men ibland tar det vanliga livet över och man måste tillbringa lite tid där :) Jag har suttit och scrappat litegrann idag, eftersom det är en tävling på Allt om scraps forum. Dessa bilder kommer upp så småningom. Ikväll tänkte jag bjuda er på bilder i från sista april, dels på de fina blåsipporna och sen på den härliga mäktiga elden.

Sov så gott!!!

RSS 2.0